ÇANAKKALE / BİGA - 18 Eylül Anaokulu

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ VELİ MEKTUBUMUZ.

Dilimizin Zenginlikleri Projemiz kapsamında velilerimize yönelik mektubumuz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

“SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR”

Deèerli Velilerimiz;

Milli Eğitim Bakanlıèımız tarafından başlatılan “Dilimizi Zenginlikleri Projesi” okulumuzda Kasım ayı itibariyle uygulanmaya başlanacaktır. Bu projenin amacı; çocuklarımızın kelime hazinesini ve kavram bilgisini geliştirmek, kitaplarda geçen sözcüklerin derinliklerini sorgulayarak öèrenmelerini sağlamak, kitap sevgisi aşılamak, yaratıcılıklarını geliştirip, hayal güçlerini desteklemek ve kültür birikimlerimizi keşfetmelerini sağlamaktır.

Proje kapsamında; Milli Eğitim Bakanlığı’nın yayınladıèı eylem planı doğrultusunda her ay farklı etkinlikler düzenlenecektir. Etkileşimli/ paylaşımlı kitap okuma çalışmaları, hikaye tamamlama ve hikaye kartları hazırlama, söyle- çiz etkinliği, kitap tanıtımı çalışmaları ve kelime bulma oyunları gibi çocuklarımızın ilgi, istek ve yeteneklerine uyun etkinlikler eylem planı içerisinde yer almaktadır.

Sizlerin de aktif katılımı ve destekleri, projenin amacına ulaşması noktasında önem arz etmektedir.

Katılımınız ve okulumuza sağladığınız işbirliği için şimdiden teşekkür ederiz.

18 EYLÜL ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KASIM 2023

Yayın: 08.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 16:51 - Görüntülenme: 77